LSM20221129 219286

Kom het maken bij ROC van Twente!

Onze organisatie

Werken bij ROC van Twente betekent een baan met impact. Want je levert een waardevolle bijdrage aan het leven van onze studenten en hun toekomst.

Samen met je team help je hen een betekenisvolle plek te vinden in de samenleving. Zodat ze zichzelf staande kunnen houden op de momenten wanneer het leven dat van ze vraagt.

Ons ROC is baanbrekend

Natuurlijk letterlijk voor onze studenten. Want samen met je collega’s bied je onderwijs dat verder gaat dan het aanleren van een vak. Je helpt onze studenten bij de zoektocht naar en ontwikkeling van hun talent.

Maar met baanbrekend bedoelen we óók voor jou. Want als medewerker krijg jij ook zelf alle ruimte om de vorm en inhoud van je loopbaan te bepalen. Sterker nog: dat vinden wij een must!

Ons ROC is baanbrekend

Goed geregeld, bij ROC van Twente!

Ontdek de vele voordelen, perks, benefits en toffe secundaire arbeidsvoorwaarden van werken bij ROC van Twente.

Een eindejaarsuitkering

En vanzelfsprekend krijg je vakantiegeld.

Volop ruimte voor ontwikkeling

We bieden een groot intern opleidingsaanbod en online leerplatform. Of volg een persoonlijk (opleidings)traject!

Een goed geregeld pensioen

En kom je er niet helemaal uit? Ons ROC kent 'pensioenambassadeurs' die je kunnen helpen.

30 vakantiedagen

Maar liefst 10 bovenwettelijke vakantiedagen

Leuke extraatjes

Zoals het 'Budget duurzame inzetbaarheid', waarmee je voor een bepaald budget items kunt aanschaffen en het fietsplan.

Medewerkers waarderen ROC van Twente

ROC van Twente hoort tot de beste werkgevers van Nederland! In het laatste medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) van september 2022, scoren we op alle aspecten een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde bij mbo-scholen. 

Hiermee hebben onze medewerkers ons wederom beloond met het World-class Workplace keurmerk voor goed werkgeverschap! Daarnaast promoten onze medewerkers ons actief als een goede werkgever, want dat laat onze enorm hoge eNPS-score van +46,6 zien. En daar zijn we trots op!


Bekijk alle resultaten
Medewerkers waarderen ROC van Twente

Inclusie en participatiebanen

Bij ROC van Twente waarderen en respecteren wij de aanwezige diversiteit in onze samenleving.

Dit laten wij zien door diversiteit in te zetten om onze studenten, medewerkers, organisatie en omgeving te doen groeien.

Zo voeren we o.a. actief beleid om medewerkers met een (arbeids)beperking in te zetten op allerlei functies binnen de organisatie.

Meer info
Inclusie en participatiebanen

Medezeggenschap bij ons ROC

De Ondernemingsraad (OR) vertegenwoordigt alle medewerkers van ROC van Twente. We gaan ervoor om van elk college en iedere dienst minimaal één collega in de OR te hebben. Zo kan iedereen meedenken, meedoen en meebeslissen over de organisatie en onze koers!

We hebben ook een Centrale Studentenraad (CSR) dat onze studenten vertegenwoordigt. Van elk college zit minimaal één student in de CSR om een zo goed mogelijk beeld te geven van alle verschillende studenten binnen onze school. De CSR komt regelmatig bij elkaar en praat mee over alle belangrijke zaken die ons onderwijsproces raken.

Meer lezen

Op de hoogte blijven van alle vacatures?

Vacaturemelder instellen