Kennisfestival

Het Kennisfestival is hèt tweejaarlijks inspiratie event van medewerkers voor medewerkers. Het doel van het festival is het delen van kennis, in de vorm van workshops en activiteiten in informele setting. Plus het vieren van successen met muziek, een hapje en drankje!

Overzicht kennisfestival

Editie 2023

Op 9 november 2023 vond de laatste editie plaats, waarbij meer dan 1000 collega's meer dan 100 workshops bezochten. Kennisdelen in een informele setting, dat was het uitgangspunt. Maar dit event was zoveel meer dan dat, namelijk: ontmoeten, samenzijn, verbinden, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen. We delen de aftermovie en een aantal verhalen en verwachtingen van collega's. 

Jens van Berkum - docent Rekenen

“De workshop Covey, daar ben ik heel benieuwd naar. Vooral voor mezelf vind ik dat interessant, maar het is natuurlijk altijd mooi om te kijken hoe je zoiets ook in kunt zetten voor de leerlingen. 

Verder lijkt Burgerschap en Inclusieve Participatie me interessant, omdat ik daar weinig van weet. Het Kennisfestival is een mooi moment om out-of-the-box te denken en ervaren.”

Jens van Berkum - docent Rekenen

Natascha Fortkamp - Senior docent

“Ik volg vandaag een aantal workshops, maar ik kijk het meeste uit naar de workshop Rouwverwerking. Mijn moeder is onlangs overleden en mijn vader al een tijdje geleden. Ik ben benieuwd of er nog iets is wat ik nog niet weet over het rouwproces.

Ik kon kiezen voor een workshop met een leuker thema, maar ik dacht: laat ik het gewoon doen, ik schaam me daar niet voor. Ik denk dat het zowel mijzelf als mijn studenten kan helpen. Want ik zie regelmatig studenten met problemen thuis of een zieke ouder en ik ben nu toch wel een soort ervaringsdeskundige. Dan kan ik de eerste vragen opvangen, dat hoort dan ook bij mijn rol als mentor.”

Natascha Fortkamp - Senior docent

Op de hoogte blijven van alle vacatures?

Vacaturemelder instellen