Werken bij ROC van Twente

Werk je bij het ROC van Twente, dan werk je in een dynamische omgeving: geen dag is hetzelfde!  Je gaat uitdagingen aan en verlegt je grenzen. Je krijgt kansen en verantwoordelijkheden: zo hou je je baan spannend en uitdagend! Of je nu docent bent of administratief medewerker, instructeur of adviseur: iedereen levert een bijdrage in het afleveren van goed opgeleide, jonge ‘Selfmade’ vakmensen.

Jong! ROC van Twente

Zoom

Bij ons werken ruim 400 jonge professionals in diverse disciplines en vakgebieden. Allemaal leveren ze een bijdrage aan de ontwikkeling van onze organisatie. Om jonge medewerkers de kans te geven een netwerk op te bouwen, bekend te worden met de verschillende disciplines en zich persoonlijk te ontwikkelen binnen het ROC van Twente, is in 2011 het jongerennetwerk ‘Jong! ROC van Twente’ opgericht. Wil jij weten hoe het jaarprogramma van Jong! eruit ziet? Check het programma van 2018 in de bovenstaande afbeelding.

Ontwikkeling & mobiliteit

We leven in een dynamische tijd; morgen is voortdurend anders. Zelf je eigen verantwoordelijkheid nemen om je loopbaan vorm en inhoud te geven is voor ons vanzelfsprekend. Werk je bij ons en wil je sparren over je loopbaan, dan kun je terecht bij Esther Homan, onze adviseur Ontwikkeling & Mobiliteit. Hierbij levert zij maatwerk! Wil je voordat je bij ons in dienst komt alles weten over werken bij ROC van Twente, dan kun je terecht bij Nathalie de Jong-Kamphuis, adviseur Werving & Selectie.