Nathalie de Jong-Kamphuis

'Ik maak graag kennis met je!'

Zoom

Van sollicitatiegesprek tot arbeidsmarktcommunicatie en alles wat daar tussen zit.

Mijn werkzaamheden richten zich voornamelijk op de externe doelgroep, dus voordat er sprake is van een dienstverband bij onze organisatie.

Wil je weten hoe je docent kunt worden, welke vacatures we de komende periode verwachten of heb je meer algemene vragen over werken bij het ROC van Twente? Bekijk dan onze Veelgestelde vragen pagina. Je kunt je ook inschrijven voor één van de maandelijkse voorlichtingsbijeenkomsten. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de eerstvolgende bijeenkomst waar nog plaats is. Tijdens de bijeenkomst vertellen we meer over onze onderwijsinstelling, hoe je docent kunt worden, welke vacatures we de komende jaren verwachten en hoe je werkweek als docent eruit ziet. Aanmelden voor een voorlichtingsbijeenkomst kan door een mail te sturen naar vacatures@rocvantwente.nl.

Andere collega's
Benieuwd wie er nog meer bij het ROC van Twente werken en hoe zij het werken bij onze organisatie ervaren? Kijk eens in de onderstaande profielen van collega's. In sommige gevallen hebben ze ook een filmpje geplaatst.