"Vakkennis overdragen, enthousiasmeren en samen werken naar een waardevol diploma!"
"Ik zorg ervoor dat studenten straks vitaal aan hun loopbaan starten!"
"Verrassend, vernieuwend en flexibel!"

Nieuwsgierig naar een baan in het onderwijs?

Bekijk de vacatures

Vacatures

docent worden?

voorlichtingsbijeenkomsten

Wil je weten hoe je docent kunt worden, welke vacatures we de komende periode verwachten of heb je meer algemene vragen over werken bij ROC van Twente? Schrijf je dan nu alvast in voor een online voorlichtingsbijeenkomst door een mail te sturen naar vacatures@rocvantwente.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de eerstvolgende online bijeenkomst.*

Tijdens de online bijeenkomst vertellen we meer over ROC van Twente, hoe je docent kunt worden, welke vacatures we de komende jaren verwachten en hoe je werkweek als docent eruit ziet.

* Als je ons mailt, dan bewaren we je gegevens om je uit te nodigen voor het eerstvolgende online moment. Heb je alvast gerichte vragen? Mail ons die vragen dan ook en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

cursus Onderwijszin

Deze cursus is bedoeld voor mensen die een loopbaan als docent overwegen. Met deze cursus willen we de verdieping opzoeken; over welke vaardigheden moet je beschikken als docent, hoe ziet het onderwijs van tegenwoordig er uit? Hoe ga je om met klassenmanagement?

Na deze cursus heb je je breed georiënteerd op het mbo-onderwijs, ben je uitgebreid geïnformeerd, maar heb je vooral ook zelf veel gereflecteerd op wat werken als docent inhoudt en of het iets voor je is.

We bieden de cursus Onderwijszin aan via onze partnerstiching Endoor. Lees meer >